Värianalyysi

Caps Colors® – värianalyysi

Caps Colors® – värianalyysi

Syksyllä 2023 kouluttauduin Caps Colors® -värianalyysien maailmaan. Selvitettyäni oman värivuodenaikani, ymmärsin omat hutiostokseni. Tunnistan nämä samat haasteet myös asiakkaiden vaatekaapeilla: paljon vaatteita eikä silti mitään päälle laitettavaa.

Jos haluat selvittää oman värivuodenaikasi ja löytää Sinulle parhaiten sopivat värit ja sävyt, jotka saavat kasvosi hehkumaan ja silmäsi loistamaan – olen käytettävissä! Analyysin jälkeen kerron miten voit soveltaa tulosta omaan vaatekaappiisi ja vaateostoksiin.

Värianalyysistä

Sävyt, jotka saavat kasvosi loistamaan!

Caps Colors® värianalyysissä selvitämme yhdessä Sinun värivuodenaikasi.

Onko se kevät, kesä, syksy vai talvi. 

Tämä ei ole mikään pikamatka vaan analyysi kestää noin 2 tuntia ja tavoite on, että analyysin jälkeen ymmärrät väreistä ja sävyeroista enemmän kuin analyysiin tullessasi. Oivallat, mitkä olisivat niitä parhaita sävyjä lempiväreistäsi, sävyjä, jotka saavat kasvosi loistamaan. Oivallat, mihin kannattaisi kiinnittää huomiota tulevissa vaatehankinnoissa (välttää hutiostoksia) ja toisaalta oivallat omassa vaatekaapissasi jo nyt olevien vaatteiden ja asusteiden tarpeellisuuden.

Analyysi perustuu ihon pohjasävyyn, ei siis hiusten tai silmien väriin. (Hiusten väri vaihtuu ja silmien väri muuttuu meidän ikääntyessä.)

Jos haluat selvittää oman värivuodenaikasi ja löytää Sinulle parhaiten sopivat värit ja sävyt, jotka saavat kasvosi hehkumaan ja silmäsi loistamaan – olen käytettävissä!

Ota yhteyttä!

Kaipaatko käsiä vai konsulttia? Molempia löytyy!

Tavoitat minut puhelimitse numerosta 040 5138 621 tai sähköpostilla sirpa.pollanen@sibretta.fi.