Hinnasto

Ammattijärjestäjän palveluiden hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24 %).

Kartoituskäynti 60 eur/ kesto n. 1 tunti (sisältää kirjallisen työsuunnitelman)

Tutustumiskäynnillä kartoitetaan lähtötilanne tilojen ja tavaroiden osalta, asetetaan tavoite toivotusta lopputuloksesta ja sovitaan ajankäytöstä. Saat tästä työsuunnitelman ja tämän avulla halutessasi voit tehdä järjestelytyötä myös itsenäisesti.

Järjestelytyö 60 eur/tunti (min. 2 tuntia)

Esimerkkejä eri kohteiden läpikäynnistä; Keittiö 6–10 h, eteinen 4 h, kodinhoitohuone/vaatehuone 4–6 h. Käytettävä aika riippuu aina tavaramäärästä ja halutusta lopputuloksesta.

Puhelinkonsultaatio 55 eur

Sisältää 45 min konsultaation puhelimitse tai teams-yhteydellä, aika varataan etukäteen joko numerosta 040 5138621 tai sähköpostilla sirpa.pollanen@sibretta.fi. Suunnittelun apuna voidaan käyttää myös etukäteen lähettämiäsi kuvia tai teamsissä jakamaasi kuvaa/kuvia hyödyntäen.

Palvelun tilaus on sitova, peruutukset ilmoitettava viimeistään 24 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ilman peruutusta sovitut tunnit veloitetaan.

Matkakulut sis. hintaan, kun matka n. 10 km Jyväskylän keskustasta, ylimenevät kilometrit 0,54 eur/km (sis. alv).

Saat kotitalousvähennystä!

Järjestämispalveluistani saat 60 %:n kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Se on mahdollinen sekä kotona että loma-asunnollasi tapahtuvasta työstä, myös lapsen tilatessa /maksaessa työn vanhemmilleen kotitalousvähennys mahdollinen. Kotitalousvähennystä haet verottajalta, ks. lisätietoja vero.fi

Meiltä myös nämä palvelut:

Caps Colors® – värianalyysi 187 eur (kesto n. 2 tuntia)

Kankainen värikartta omasta värivuodenajasta. Pakka on kooltaan 7 cm x 5 cm.
Hinta 29 eur (sis. alv), postitettuna lisätään postikulut 2,30 eur!

Lahjakortti

Mietitkö lahjaa läheiselle, jolla on jo kaikkea, ehkäpä liikaakin ja joka olisi ilahtunut ja motivoinut kodin järjestämiseen liittyvästä avusta lahjakortin muodossa? Voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle. Myös värianalyysiin voit ostaa lahjakortin laittamalla viestiä tulemaan!

Asiakkaan antama palaute:

Kotiin raikkautta, virtaa ja helppoutta arjen sujumiseen

”Löysin Sibretan googlettelemalla ammattijärjestäjiä Keski-Suomen alueella, kotisivut olivat hyvät ja selkeät ja ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen Sirpan kanssa työskentely oli mutkatonta ja mukavaa. Sirpa tekee työtään sydämellään, mikä välittyy hänen tavastaan kohdata ja paneutua asioihin. Käytännöllisyys ja esteettisyys, Sirpan luontainen kauneudentaju tulevat esille suunnitellessa järjestelyprojektia ja muokattavia kohteita. Sibretan ammattijärjestäjän palveluita suosittelen jokaiselle matalalla kynnyksellä, jos tuntuu, että haluaa saada kotiin raikkautta, virtaa ja helppoutta arjen sujumiseen. Järjestelyurakka jätti hyvän flown päälle”.

Ota yhteyttä!

Kaipaatko käsiä vai konsulttia? Molempia löytyy!

Tavoitat minut puhelimitse numerosta 040 5138 621 tai sähköpostilla sirpa.pollanen@sibretta.fi.